Válassz egy szakmát, és találd meg a hivatásod!


Jelentkezési időszak: 2018.március 22-től május 15-ig


Beszédbuborék: ellipszis: Hároméves időtartam, 2017 szeptemberétől 2020 júniusáig! 
A jelentkezési időszak 2017 május 31-én zárul.

Vége a sulinak?
Mihez kezdesz magaddal?
Van válaszod a három legfontosabb kérdésre? 

DUÁLIS KÉPZÉS / BOLTVEZETŐ

20% elmélet 80% gyakorlat!

A Penny Market Kft. 2014 szeptemberében sikeresen elindította a duális boltvezető képzését. A képzési program célja, hogy a magas szakmai színvonalon képzett diákok a Penny szakmai igényeinek megfelelő elméleti és gyakorlati tudással rendelkezzenek.

Hogyan működik a duális szakképzés? Az állami szakmai képzések elméleti és gyakorlati képzését a képzésért felelős szakintézmény és az adott vállalat együttesen vállalja. A diákok az elméleti szakmai ismereteket a szakképző intézménynél sajátítják el. A partner vállalat (jelen esetben a Penny), a szakmai képzések gyakorlati oktatásában vállal felelősségteljes feladatot azáltal, hogy biztosítja a szakmai gyakorlati képzés lehetőségét. A duális képzés előnye, hogy a képzésben résztvevő diákok valódi munkakörnyezetben szereznek piacképes munkatapasztalatot.

A Penny duális képzésében üzletvezetőket képez. Az elméleti szakmai képzés keretein belül hallgatóink az Országos Képzési Jegyzék szerinti Élelmiszer és vegyi áru eladó szakképesítést (OKJ 34 341 05) és a Boltvezető ráépüléses szakképesítést (OKJ 34 341 01) szerezik meg. A szakmai gyakorlati oktatás a Penny üzlethálózatában valósul meg. A teljes képzés ideje alatt 20 % az elméleti-, és 80% a gyakorlati képzés aránya. A hároméves képzés befejeztével diákjaink a német állam által elismert boltvezető szakképzettséget is szereznek. A duális képzési program résztvevőinek a Penny biztosítja a teljes képzési díjat , ezen felül a diákok a tanulmányaik teljes idejére folyamatosan emelkedő fizetést kapnak.

MIÉRT ÉRDEMES JELENTKEZNI? MIT AD NEKED A PENNY DUÁLIS KÉPZÉSE?

· OKJ rendszer szerinti „Boltvezető", illetve a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által kiállított, a német előírások által is elismert végzettséget.

  • Díjmentes képzést , folyamatosan emelkedő, versenyképes fizetést.
  • Üzletvezetői álláslehetőséget a Penny üzleteiben, illetve megfelelő ambíció és fejlődés esetén területi vezetői pozíciót.
  • Naprakész, modern tudást, speciális szakismeretet, tréningeket.

A JELENTKEZÉSRŐL

Minden kérdésre választ kapsz!

VÁRUNK PROGRAMUNKBA, HA:

  • legalább érettségivel rendelkezel,
  • iskolai tanulmányaidat befejezted,
  • tanulás mellett szeretnél dolgozni, és munka mellett tanulni!

Fontos, hogy kitartó és érdeklődő, megbízható, lojális és nyitott légy. A nyelvtudás nem feltétele a jelentkezésnek.

A jelentkezésedet kizárólag a Penny karrier oldalán található on-line jelentkezési felületen tudod benyújtani, melyet a „Jelentkezem" gomb megnyomásával érhetsz el.
A jelentkezésedhez kérjük, csatolj (a „Csatolt dokumentumok" résznél) egy önállóan elkészített önéletrajzot, valamint egy motivációs levelet is, melyben az alábbiakra térsz ki:

  • Miért szeretnél a Penny duális képzésében részt venni?
  • Milyen elképzeléseid vannak a jövődet illetően?

Jelentkezem

Jelentkezni március 22-től lehet.


A KÉPZÉS HELYSZÍNEI

Az elméleti képzést Budapesten tartjuk, míg a gyakorlati képzést országszerte, a Penny Market üzleteiben szervezzük meg.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MITŐL DUÁLIS?

A képzés elméleti része tantermi keretek között, felnőttképzési intézmény bevonásával zajlik, a gyakorlatot azonban a Penny Market üzleteiben sajátíthatod el.

MILYEN KÉPZETTSÉGET SZERZEK?

Az első tanévben az elméleti szakmai képzés keretein belül hallgatóink az Országos Képzési Jegyzék szerinti az Élelmiszer és vegyi áru eladó szakképesítést (OKJ 34 341 05) és a Boltvezető ráépüléses szakképesítést (OKJ 34 341 01) szerezik meg. A képzés végén a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara német nyelvű, a német előírások által is elismert bizonyítványt kapják a sikeresen vizsgázók.

HOL ZAJLIK A KÉPZÉS?

Az elméleti képzés minden esetben Budapesten, míg a gyakorlati oktatás országosan a Penny üzletekben zajlik. A gyakorlati képzés helyszínét kiválaszthatod a jelentkezés során megjelenő listából. Egyszerre több helyszínt is megjelölhetsz preferált gyakorlati helyként.

ELKÉPZELHETŐ MÁS HELYSZÍNEN IS A GYAKORLATI KÉPZÉS?

A gyakorlati képzés ebben az évfolyamban csak térképen megjelölt helyszíneken folyik.

MEDDIG TART A KÉPZÉS?

A képzés időtartama három év, 2017 szeptemberében indul, és 2020 júniusában végződik.

MENNYIBE KERÜL A KÉPZÉS?

A képzés valamennyi költségét a Penny állja.

KAPOK-E FIZETÉST?

Igen, a résztvevők a sikeres fejlődéssel arányosan, folyamatosan emelkedő, versenyképes fizetést kapnak a program teljes időtartama alatt.

UTAZÁSI KÖLTSÉGTÉRÍTÉSBEN RÉSZESÜLÖK-E A KÉPZÉS IDEJE ALATT?

Igen, az elméleti képzés napjain a Penny téríti az utazás teljes költségét a hallgató lakóhelye és az elméleti képzés helyszíne közötti távolságra. A gyakorlati helyszínre való utazás költségét, amennyiben a lakóhely és a képzés helyszíne nem egyezik meg, a törvényi előírásoknak megfelelő módon és mértékben fizeti a vállalat.

KAPOK-E SZÁLLÁST A BUDAPESTI ELMÉLETI OKTATÁS IDEJE ALATT?

Igen, amennyiben a lakóhelyed Budapesten kívül található, úgy az elméleti képzés idejére biztosítunk szállást, melynek költségét a Penny Market állja.

MIT KELL NEKEM EHHEZ TENNEM?

A résztvevőktől az elkötelezettséget, a fejlődni akarást, az odaadást és a lojalitást, továbbá a színvonalas munkát és a sikeres vizsgákhoz szükséges alapos felkészülést várjuk. Minden másról a Penny gondoskodik!

MENNYIT KELL DOLGOZNOM?

A képzés során 20% a tantermi oktatás, míg a gyakorlati oktatás 80 %-os arányban van jelen. Mindez azt jelenti, hogy kéthetente, 2-3 napos tantermi képzés mellett folyik a gyakorlati képzés a Penny üzletekben.

MIT FOGOK MEGTANULNI?

A képzés során oktatjuk a magyar és német pályaképpel kapcsolatos valamennyi, a bolti eladó, pénztáros és boltvezető szakmákhoz kapcsolódó tantárgyat, és az ezekkel kapcsolatos gyakorlati ismereteket. Ezen felül speciális, a REWE és a Penny világában hasznos és elvárt, máshol nem megszerezhető ismeretek, valamint személyiségfejlesztő, vezetői, kommunikációs, szervezési és más egyedi tréningek színesítik a programot.

MIRE SZÁMÍTHATOK?

Sok munkára, fejlődési lehetőségre, a klasszikus tantermi és a gyakorlati képzések arányos egyvelegére. Speciális kompetenciákat fejlesztő tréningekre, egyéni programokra, összetartó csapatra, egyszóval profin megszervezett, komplex képzésre a REWE és a Penny Market biztos hátterével és szakmai bázisával.

KAPOK-E ÁLLÁST A KÉPZÉS VÉGÉN?

Igen, sőt, a Penny kötelékében való további munkavégzés bizonyos ideig a résztvevők kötelezettsége is egyben. Számunkra fontos, hogy a Penny részéről is komoly befektetést jelentő képzésben sikeresen szerepelj, és az itt tanultakat üzletvezetőként nálunk hasznosítsd, ezzel erősítve szakmai csapatunkat. Amennyiben megállod a helyed, elérheted a felelősségteljes, komoly területi vezető pozíciót, ami versenyképes jövedelemmel, juttatásokkal, céges autóval, és motiváló feladatokkal jár.

VAN-E A JELENTKEZÉSNEK FELSŐ KORHATÁRA?

Nincs, minden 18 év feletti pályázó jelentkezését várjuk.

MI A JELENTKEZÉS FELTÉTELE?

Várunk programunkba, ha legalább érettségivel rendelkezel, iskolai tanulmányaid befejezted, tanulás mellett szeretnél dolgozni, és munka mellett tanulni! Fontos, hogy kitartó és érdeklődő, megbízható, lojális és nyitott légy. A nyelvtudás nem feltétel. A jelentkezők közül az önéletrajzok és motivációs levelek elemzése, a személyes beszélgetések és a tesztek alapján döntjük el, ki az a 25-30 fő, aki a képzést idén megkezdheti. Jelentkezni itt lehet!

HOGYAN TUDOM FELTÖLTENI AZ ÖNÉLETRAJZOMAT ÉS MOTIVÁCIÓS LEVELEMET?

A jelentkezéshez kért önéletrajzot és motivációs levelet a jelentkezési adatlap végén található „Csatolt dokumentumok" rész „Önéletrajz / Egyéb dokumentumok feltöltése" lehetőségnél tudod feltölteni.

MÉG NINCSEN ÉRETTSÉGI VIZSGÁM, NEM JELENTKEZHETEK?

Amennyiben még nem tetted le az érettségit, de a képzés megkezdéséig be tudod mutatni a sikeres érettségi bizonyítványod, úgy jelentkezésed szintén elfogadjuk, azonban ezt jelezd a jelentkezés során önéletrajzodban. Ebben az esetben a jelentkezési lapon a „Legmagasabb iskolai végzettség" megadásánál az érettségit jelöld meg.

MÁS TANULMÁNYAIM IS FOLYAMATBAN VANNAK, JELENTKEZHETEK?

Egyéb tanulmányok folytatása nem kizáró ok, de a képzés órarendje kötött, azt más képzésekhez nem tudjuk igazítani. Az önéletrajzodban azonban kérjük, tüntesd fel, hogy jelenlegi tanulmányaid mennyi időt vennének igénybe a duális képzés mellett, és várhatóan mikor zárulnak.

VAN MÁR VÉGZETTSÉGEM, ABBAN AZ ESETBEN IS JELENTKEZHETEK?

Igen, egyéb végzettség, illetve OKJ-s bizonyítvány megléte esetén is fogadjuk jelentkezésed.

NEM VAGYOK MÁR PÁLYAKEZDŐ, ABBAN AZ ESETBEN IS JELENTKEZHETEK?

Igen, a nem pályakezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk.

Copyright © Penny Market Kft. 2017