Penny Frissdiplomás program

http://www.penny.hu/downloads/karrier/gyakornoki_banner.jpg
A Penny Market Kft. 2013-ban elindította a Penny Frissdiplomás programját, azzal a céllal, hogy az élelmiszerkereskedelem iránt elkötelezett, tehetséges, frissen végzett fiatal munkatársakkal erősítse tovább csapatát.

MIT AD NEKED A PROGRAMUNK?

Fejlődést: mint frissdiplomás gyakornokunk, komplex és átfogó képet kapsz a vállalatunk működéséről és közben piacképes gyakorlati tapasztalatot szerezel, amely egyben jelentős versenyelőnyt biztosít a munkaerőpiacon. A 12 hónapos időszak alatt segítünk és támogatunk a szakmai és személyes készségeid fejlesztésében, miközben lehetőséged lesz egy olyan barátságos multinacionális vállalati környezetben, csapatban dolgozni, ahol fontos az innováció.

Komplex gyakorlati és szakmai tudást: projektmunkákon keresztül részt vállalsz a vállalat központjában működő stratégiai fontosságú területek (pl. értékesítés és üzlethálózat, logisztika, marketing, minőségbiztosítás) munkájában. Emellett megismerheted az áruházi folyamatok működését is.

Versenyképes jövedelmet: a felvételt nyert pályázókkal egy évre szóló határozott idejű munkaszerződést kötünk. A program teljes ideje alatt versenyképes jövedelmet biztosítunk. A felmerülő üzleti igények alapján, és a gyakornok megfelelő ambíciója és rátermettsége esetén, a legjobbaknak a program végeztével határozatlan idejű munkalehetőséget ajánlunk fel.

Külföldi gyakorlatot: a hazai gyakorlat mellett fontosnak tartjuk, hogy megismerd, hogyan működik a Penny más országokban.

Mentori támogatást: a program egésze folyamán belső mentor segíti fejlődésed.

JELENTKEZZ A PROGRAMUNKBA, HA …

… a felsőfokú diplomádat frissen szerezted és pályakezdő vagy, azaz maximum egy éves munkatapasztalattal rendelkezel,
… vállalod a 12 hónapos gyakornoki idő eltöltését a Penny Market különböző működési területein,
… jól beszélsz németül vagy angolul,
… nyitott vagy a tanulásra, pozitívan állsz a kihívások elé,
… szívesen megismernéd a diszkont kereskedelmi folyamatokat,
… aktív szerepet vállalnál egy-egy osztály vagy üzlet munkájában.

EGY SIKERTÖRTÉNET

Dorner Balázs

Projekt koordinátor, Penny Market Kft.

A Penny Frissdiplomás program komoly lehetőség a főiskolán/egyetemen frissen diplomázottak pályakezdőknek és a már tapasztalattal rendelkezőknek is. A BGF utolsó szemesztereiben már munkát vállaltam a főiskola mellett és a megszerzett tapasztalatok birtokában remek lehetőségnek találtam a gyakornoki programot a Penny Marketnél, ezért jelentkeztem. Szerettem volna egy olyan stabil multinacionális vállalatnál dolgozni, ahol kamatoztathatom a megszerzett tudásomat. A Pennyben nyitottak az újításokra és a külső szemlélő véleményére. Ha csatlakozol a Pennyhez, sokat tanulhatsz és emellett felelősségteljes feladatokat kaphatsz. 2013 júniusában elsőként csatlakoztam a Penny Frissdiplomás programhoz. Az eltelt évek tükrében biztosan állíthatom, hogy jól választottam, hiszen egy olyan cégnél dolgozhatok, ahol valóban komoly hangsúlyt kap a frissdiplomások fejlődése. A Penny Marketet minden olyan frissdiplomásnak ajánlom, aki igazán szeretne fejlődni és ki akarja próbálni, hogy mire képes.

A JELENTKEZÉSRŐL

A frissdiplomás gyakornoki programunkra 2018 tavaszán várjuk a pályázatokat. A jelentkezésedet kizárólag a Penny karrier oldalán található on-line jelentkezési felületen tudod benyújtani, melyet a „Jelentkezem" gomb megnyomásával érhetsz el.
A jelentkezésedhez kérjük, csatolj (a „Csatolt dokumentumok" résznél) egy önállóan elkészített önéletrajzot, valamint egy motivációs levelet is, melyben az alábbiakra térsz ki:

  • Miért szeretnél a Penny Frissdiplomás programjában részt venni?
  • Milyen elképzeléseid vannak a jövődet illetően?

Jelentkezési időszak: 2018.március 19-2018. május 15.